ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Wholesale

 
Αν έχετε μαγαζί και θα θέλατε να έχετε προϊόντα Káte, επικοινωνήστε με: ‘My Showroom’  info@myshowroom.gr 216-8008475, 216-8097160, 694-7726833 Πολυκράτους 10, 166 74 Άγιος Δημήτριος Θα σας στείλουμε άμεσα πληροφορίες!

Workshops

INTRODUCTION TO EBRU MARBLING – 1 σεμινάριο/2 ώρες

Κόστος: 60 ευρώ

Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου θα σας δοθεί μια διεξοδική εισαγωγή στην τέχνη του Ebru, θα μάθετε την ιστορία της, τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε για να εξασκήσουμε αυτή την τέχνη και θα κάνετε αρκετές δοκιμές για να ζωγραφίσετε στο νερό.

PAPER EBRU MARBLING- 4 σεμινάρια σε εξέλιξη, 8 ώρες συνολικά

Κόστος: 55 ευρώ για κάθε 2ωρο σεμινάριο (συνολικό κόστος: 220 ευρώ)

Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου θα μάθετε πώς να φτιάχνετε το νερό του Ebru, πως να στήνετε τον χώρο σας για να το εξασκείτε, κάποιες τεχνικές ελέγχου της συμπεριφοράς των χρωμάτων και πώς να δημιουργείτε τα βασικά μοτίβα σε χαρτί.

PAPER EBRU MARBLING – 8 σεμινάρια σε εξέλιξη, 16 ώρες συνολικά

Κόστος: 50 ευρώ για κάθε 2ωρο σεμινάριο (συνολικό κόστος: 400 ευρώ)

Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου θα μάθετε όλα τα παραπάνω και επίσης πιο προηγμένες τεχνικές, νέες δεξιότητες και πως μπορείτε να δημιουργείτε τα πιο σύνθετα μοτίβα.

EBRU MARBLING ON PAPER/WOOD/CERAMIC/PLASTER – 6 σεμινάρια σε εξέλιξη, 12 ώρες συνολικά

Κόστος: 60 ευρώ για κάθε 2ωρο σεμινάριο (συνολικό κόστος: 360 ευρώ)

Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου θα μάθετε τη βασική διαδικασία του να κάνετε Ebru και να τυπώνετε σε χαρτί και στη συνέχεια πώς μπορείτε να εφαρμόσετε την τέχνη αυτή σε άλλα υλικά όπως κεραμικό, γύψο, ξύλο.

MOM & KID EBRU MARBLING LESSON – 1 σεμινάριο, 1 ½ ώρα

Κόστος: 60 ευρώ

Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου θα μοιραστείτε ποιοτικό χρόνο με το παιδί σας, δημιουργώντας όμορφα έργα τέχνης γεμάτα αναμνήσεις.

EBRU MARBLING FOR KIDS – 1 σεμινάριο, 1 ώρα

Κόστος: 20 ευρώ

Αυτό το διαδραστικό μάθημα 1 ώρας θα επιτρέψει στο παιδί σας να εξερευνήσει και να δημιουργήσει διαφορετικά σχέδια στο νερό μέσα από εύκολες και δημιουργικές τεχνικές.

SUMINAGASHI MASTERCLASS-1 σεμινάριο, 2 ½ ώρες

Κόστος: 75 ευρώ

Κατά τη διάρκεια αυτού του εργαστηρίου θα μάθετε την Ιστορία του Suminagashi,  τα υλικά που χρειάζονται για να εξασκήσετε αυτή την τέχνη, πώς να δημιουργείτε τα σχέδια στο νερό και να τα τυπώνετε σε χαρτί και θα φύγετε με αρκετές γνώσεις και δεξιότητες για να συνεχίσετε την εξερεύνηση μόνοι σας.

Σε αυτές τις τιμές περιλαμβάνονται όλα τα υλικά (χαρτιά, εργαλεία, μπογιές, το νερό του Ebru, αντικείμενα για διακόσμηση κ.λπ.) και οι μαθητές θα κρατήσουν τα δικά τους μοναδικά έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν σε κάθε εργαστήριο. Αν θέλετε να έχετε μαζί σας ένα σημειωματάριο. Κάθε εργαστήριο διδάσκεται στα Ελληνικά/Αγγλικά ή Ισπανικά ανάλογα με τους μαθητές. Τα εργαστήρια και η εκπαίδευση είναι αποκλειστικά για ένα άτομο.

Art Therapy Session

ART THERAPY SESSION – 1 ώρα Κόστος: 50 ευρώ Το Ebru έχει να κάνει με τη ροή, την κίνηση και την αλλαγή. Όταν ζωγραφίζουμε στο νερό, το σώμα συγκεντρώνεται στο νερό και την κίνηση των χρωμάτων, απελευθερώνει το άγχος και αλλάζει η αίσθηση του χρόνου καθώς προάγει τη συγκέντρωση στο παρόν. Με τη βοήθεια της τέχνης του Ebru, θα εξερευνήσουμε μαζί συναισθήματα και σκέψεις με διαφορετικά σχέδια και χρώματα και θα ανακαλύψετε τη δημιουργική σας πλευρά σε μια ζεστή, χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Custom Production

Οι συλλογές της Káte μπορούν να προσαρμοστούν. Μπορείτε να επιλέξετε σχέδια και χρώματα και μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αποκλειστικό προϊόν για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παραγωγής θα εξαρτηθεί από το προϊόν. Θα σας κρατάμε ενήμερους με email για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Γράψτε μας, θα θέλαμε να ακούσουμε τις ιδέες σας! Οι ειδικές παραγγελίες και οι προσαρμοσμένοι συνδυασμοί δεν επιστρέφονται, ανταλλάσσονται ή επιστρέφονται.