ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

TΗ παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για τις προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνουμε για την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας με το kate.ebru.gr.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε

Οι τύποι προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε περιλαμβάνουν:-Στοιχεία επικοινωνίας (όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κινητό ή άλλο τηλεφωνικό αριθμό). Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, θα σας ζητηθεί επιπροσθέτως το ΑΦΜ και η Δ.Ο.Υ. της επιχείρησής σας.- όνομα χρήστη και κωδικός εισόδου.-πληροφορίες εξυπηρέτησης πελατών (όπως ερωτήσεις εξυπηρέτησης πελατών, σχόλια και ιστορικό αγορών ή επισκευών).-φωτογραφίες, σχόλια και άλλο περιεχόμενο που εσείς οι ίδιοι υποβάλλετε στην ιστοσελίδα μας.

Επιπροσθέτως, συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν:- δεδομένα θέσης (όπως δεδομένα που προέρχονται από τη διεύθυνση IP, χώρα ή ταχυδρομικό κώδικα) – δεδομένα μέσω cookies, όπως αρχεία καταγραφής διακομιστή ιστού και άλλες τεχνολογίες που συλλέγουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς με αυτοματοποιημένα μέσα μέσω των διαδικτυακών μας καναλιών, συμπεριλαμβανομένων των στατιστικών στοιχείων που σχετίζονται με την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας.

Για ποιους σκοπούς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας

Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε για τους εξής σκοπούς:

– Για την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

– Για να επικοινωνούμε μαζί σας και να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

-Για να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της παραγγελίας σας και να απαντούμε στα ερωτήματά σας.

-Για την παροχή υποστήριξης πελατών (συμπεριλαμβανομένων επισκευών, αλλαγών, και άλλων υπηρεσιών).

-Για να σας στέλνουμε Newsletters.

Χρησιμοποιούμε τις ανώνυμες πληροφορίες που συλλέγουμε για τους εξής σκοπούς:

– Για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, την αξιολόγηση και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας (συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών και της βελτίωσης των υπηρεσιών μας).

-Για τη διαχείριση της επικοινωνίας μας, της ανάλυσης των προϊόντων και της πελατειακής μας βάσης, της ανάλυσης δεδομένων και της διενέργειας λογιστικών ελέγχων.

Εμπιστευτικότητα

Δεν αποκαλύπτουμε προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς σε τρίτους παρά μόνο στις εξής περιπτώσεις:

Μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με παρόχους υπηρεσιών οι οποίοι εκτελούν υπηρεσίες για λογαριασμό μας βάσει των οδηγιών μας (πχ. εταιρείες παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων).Επίσης, μπορούμε να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς:

-κατόπιν εισαγγελικής εντολής ή δικαστικής απόφασης

-σε περίπτωση απάτης ή άλλων παράνομων δραστηριοτήτων.

Προσωπικά δεδομένα και Socialmedia

Μέσω της ιστοσελίδας μας ενδέχεται να σας ζητήσουμε να αλληλεπιδράσετε με socialmedia.Όσον αφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σας ενημερώνουμε ότι δεν ελέγχουμε τις δραστηριότητες, τα δεδομένα που συλλέγουν τα παραπάνω μέσα. Σας συμβουλεύουμε, πριν τη χρήση τους, να ελέγχετε τις πολιτικές απορρήτου που εφαρμόζονται σε καθένα από αυτά.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Εθνική Τράπεζα e-Commerce” της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Χρόνος τήρησης προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε τυπικά προσωπικά στοιχεία που αποκτούμε για εσάς όσο χρειάζεται για την εκπλήρωση του σκοπού για τα τον οποίο μας τα παρείχατε. Τηρούμε στο αρχείο μας τα προσωπικά σας στοιχεία για τη διάρκεια της σχέσης μας ή εφόσον διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ανοικτό σε εμάς. Σε κάθε περίπτωση λαμβάνουμε υπόψη το ισχύον καθεστώς παραγραφής και δεν τηρούμε τα δεδομένα σας για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που ορίζει ο νόμος.

Τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε τα στοιχεία σας ή να περιορίσουμε την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών, επικοινωνώντας μαζί μας όπως υποδεικνύεται παρακάτω. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και να μας ζητήσετε, ανά πάσα στιγμή, να αφαιρέσουμε τις πληροφορίες σας από τις λίστες αλληλογραφίας μας, Μπορείτε επίσης, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε για εσάς ή να ζητήσετε να διορθώσουμε, να επικαιροποιήσουμε, να τροποποιήσουμε, να διαγράψουμε τις πληροφορίες σας ή να περιορίσουμε την επεξεργασία τέτοιων πληροφοριών.