Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από πολυτελή μεταξωτά μαντήλια και αξεσουάρ. Κάθε κομμάτι είναι ζωγραφισμένο στο χέρι, επομένως είναι μοναδικό, ένα έργο τέχνης που μπορεί να φορεθεί. Η συλλογή μας σχεδιάζεται με τις τέχνες του νερού, Ebru & Suminagashi.

“I found I could say things with color and shapes that I couldn’t say any other way, things I had no words for.” – Georgia O’Keeffe.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

 

Ζούμε σε μια εποχή που αλλάζει συνεχώς και χαρακτηρίζεται από μαζική παραγωγή και γρήγορους ρυθμούς. Η ιδέα να δημιουργούμε μεταξωτά μαντήλια και αξεσουάρ που κινούνται ανάμεσα στα όρια του προϊόντος και του εικαστικού αντικειμένου, αποτέλεσε τον σκελετό της φιλοσοφίας μας. Η παραγωγή στο χέρι είναι χρονοβόρα, απαιτεί πολλή υπομονή και αφοσίωση, αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει κάθε λεπτό της όλης διαδικασίας. Το κάθε χρώμα έχει συγκεκριμένη δόνηση, όπως και το κάθε σχήμα. Η επιλογή των χρωματικών συνδυασμών, των σχημάτων και η αποτύπωση του κάθε έργου ξεχωριστά, κάνουν το κάθε μαντήλι και το κάθε αξεσουάρ να είναι ένα μοναδικό κομμάτι «φορούμενης» τέχνης με δική του ταυτότητα και υπόσταση.

Νέα Προϊόντα

New

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Scented candle 04

27.00
New

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Scented candle 03

27.00
New

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Scented candle 02

27.00
New

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Scented candle 01

27.00
New

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Easter candle keychain 04

22.00

Σε Έκπτωση

SALE

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

SS013 ENDLESS SUMMER blue green

50.00
SALE

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

HEADBAND 6

20.00
SALE

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

HEADBAND 3

20.00
SALE

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

SS021 WATER BLOOM blue

75.00
SALE

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

SCARF SCRUNCHIE002

12.00

Our Collection

instagram

@kate_momitsa